24 KILATES X DIADORA V.7000 FRIENDS FOR LIFE

ตลอดระยะเวลาหลายปีที่ผ่านมา 24 Kilates และ Diadora ได้ร่วมงานกันเพื่อเปิดตัวรองเท้ารุ่นพิเศษต่างๆ และในครั้งนี้กลับมาอีกครั้ง เพื่อร่วมมือกันแปลงโฉม V7000 ให้มีชีวิตชีวาอีกครั้ง

ในการร่วมงานกันครั้งนี้ได้รับแรงบันดาลใจมาจาก Cobi ซึ่งเป็นมาสคอตของโอลิมปิกในปี 1992 ที่จัดขึ้นที่บาร์เซโลนา ประเทศสเปน โดยผู้ออกแบบคือ Javier Mariscal ได้อ้างอิงจากสุนัขสายพันธุ์ Catalan sheepdog

ส่วนชื่อคอลเลคชั่นนี้มีที่มาจาก “Friends for life” ซึ่งเป็นหนึ่งในเพลงที่เล่นในพิธีปิดงานโอลิมปิคครั้งสำคัญ และเปรียบเปรยได้ถึงความสัมพันธ์ที่มีมาอย่างยาวนานระหว่างร้าน 24 Kilates และ แบรนด์ Diadora

โดยรองเท้ายังคงมาตรฐาน Made in Italy ซึ่งขึ้นชื่อเรื่องงานฝืมือสุดปราณีต ในขณะที่วัสดุของตัวรองเท้านั้น ถูกผลิตจากหนังระดับพรีเมียมที่แตกต่างกันถึงสามวัสดุ ได้แก่ หนังวัวนิ่มที่มีขนยาว ชวนให้นึกถึงมาสคอตของโอลิมปิก, หนังหมู และหนังม้า ส่วนของซับในทำจากไมโครไฟเบอร์ที่มีน้ำหนักเบาและนุ่มนวล

ในส่วนของอัปเปอร์ถูกเสริมด้วยรายละเอียดการเย็บซิกแซก และพื้นรองเท้าชั้นกลางนั้นทำจาก EVA ซึ่งมีการพิมพ์ลายพร้อมการเฟดไล่ระดับสี ขณะที่พื้นรองเท้าด้านในทำจาก EVA ที่พิมพ์ลวดลายกราฟฟิก พร้อมด้วยแพทช์ปักที่ลิ้นรองเท้า

รองเท้ามาพร้อมกับเชือกอีก 3 สี

การร่วมงานกันครั้งนี้เป็นส่วนหนึ่งของโปรเจ็กต์ ที่มีเป้าหมายเพื่อเฉลิมฉลองให้แก่ Barcelona ‘92 games ซึ่งก่อนหน้านี้ได้ร่วมมือกับแบรนด์ SSSTUFFF ของประเทศสเปน และที่สำคัญโปรเจ็กต์ทั้งหมดนี้จะถูกจัดแสดงพร้อมกันที่งาน ComplexCon ที่จะจัดขึ้นในวันที่ 19-20 พฤศจิกายนในแคลิฟอร์เนีย

24 Kilates is back to partnering with Diadora to give the signature V7000 silhouette a special makeover. The brand and the cult retailer have often collaborated throughout the years, contributing to  some of the brand’s most iconic special releases.

This time the collaboration is inspired by Cobi, a controversial Olympic mascot designed by Javier Mariscal 30 years ago, based on the Catalan sheepdog breed.

“Friends for life” was one of the songs played at the Games epic closing ceremony, but above all it's a statement that perfectly defines the relationship between the retailer 24 Kilates and the Italian brand Diadora, joining forces for the 6th time.

The shoes have been assembled following the high standards of Diadora’s Made In Italy craftsmanship. They’re made of three different premium leathers - nappa, pigskin and horsy leather (a bovine leather with long fur that recalls the Olympic mascot, light and soft microfiber lining.

The upper is enriched with perforations and zigzag stitching details, the midsole is in printed EVA with a graduated spray, while the insole is in removable printed EVA with allover graphics. Embroidered patches stand out on the tongue.

The shoes come with personalized laces of 3 different colors.

This collaboration is a part of a wider project that aimed to celebrated the Barcelona ‘92 games, and comes on the heels of a project with Spanish brand SSSTUFFF. The complete set of both collabos will be on show together at ComplexCon, which takes place from November 19th to November 20th in California.

24 Kilates x Diadora V7000 “Friends for life” จะวางจำหน่ายที่ diadora.com ในวันที่ 12 พฤศจิกายน เวลา 12.00 น. เฉพาะประเทศในยุโรปเท่านั้น

สำหรับประเทศไทยและประเทศอื่นๆ ทั่วโลก จะวางจำหน่ายที่ www.24-kts-bkk.com ในวันที่ วันที่ 12 พฤศจิกายน เวลา 10.00 น. (เวลาประเทศไทย)

The V7000 “Friends for life” wil drop in diadora.com on November 12th at 12 pm European countries only.

And www.24-kts-bkk.com for Thailand and the rest of the world countries.

November 12th at 10 pm (Thailand time) in www.24-kts-bkk.com

Your Cart ()

Your cart is empty